ronaldo real madrid drakt leksjonen, helt klart,

ronaldo real madrid drakt leksjonen, helt klart, er at taktisk skarpsindighet og kollektive ofre fortsatt er byggesteinene i sporten ¨ c som er en stor lettelse for oss alle, og forklarer skadefreude når det kommer til PSG ¡¯ s problemer.

det er usannsynlig at PSG ¡¯ s eiere vil lære den leksjonen når som helst snart. en overraskende rekord for å nå finalen og semifinalen i de to siste Champions Leagues antyder at de ¡¯ re gjør det helt fint, selv om disse er rød sild og situasjonen blir bare verre.

Hva ¡¯ r mer, å være 11 poeng klar på toppen av Ligue 1 og sosiale medier oversvømmet med bilder av en ikonisk front tre i PSG skjorter viser Qatar ¡¯ s prosjekt fungerer på et visst nivå.

Men dette er ikke et seriøst lag ronaldo drakt real madrid og ikke engang interessant. Det er absolutt ikke et prosjekt for en så talentfull og krevende som Pochettino, som forståelig nok ønsker å bli med Manchester United så fort som mulig. I det minste på Old Trafford ville han være i stand til å gjøre store samtaler og forme klubben i sitt bilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *