psg drakt ILIE SANCHEZ, Sporting Kansas City

psg drakt ILIE SANCHEZ, Sporting Kansas City
Han var kanskje ikke den mest prangende spilleren, men kvaliteten til Ilie Sanchez var udiskutabel, med den tidligere Barcelona B-midtbanespilleren som gikk inn i Peter Vermes sitt system og ga SKC akkurat den typen spiller den trengte for å koble sitt liga-beste forsvar til angrepet. Sanchez endte på tredjeplass i MLS i fullførte pasninger, og leverte med 85 prosent klipp.

Philadelphia Union hadde ingen stor sesong, men et av de klare lyspunktene var den bosniske midtbanespilleren Haris Medunjanin. Det samme kan sies om Minnesota Uniteds Ibson.

ALEXANDER RING, New York City FC
Andre spillere kan ha hatt flere mål og assists, men Rings bidrag på NYCFCs midtbane var sentralt i lagets utmerkede sesong. Den finske landslagsspilleren endte på andreplass i MLS i taklinger neymar drakt og blant de 10 beste i vunnet dueller og gjenvinninger, mens han fullførte 83 prosent av pasningene sine. Han bidro også med fire assist.

Montreals Blerim Dzemaili var en enestående signering for Impact, med sine syv mål og 10 assists fungerte som en sølvlinje i en ellers skuffende sesong i Montreal.