real madrid trøye Men vi må finne løsninger. Vi har

real madrid trøye Men vi må finne løsninger. Vi har spillerne til å finne den rette måten å angripe mer flytende på, og jeg har følelsen av at vi kan score mål. Måten vi spiller på er ganske bra, jeg er ganske fornøyd. De små detaljene vi fortsatt må forbedre seg.

«Vi slapp inn straffer som ikke er nødvendige. Noen ganger trenger vi klare sjanser for å score. Men i det øyeblikket vi bryter en eller to av denne typen ting vil vi bli bedre. Sesongen er fortsatt ung og jeg er fullt optimistisk at vi kommer til å gjør en god sesong.»

Kvalifiseringen fra gruppespillet vil gi Guardiola en mulighet til å bytte fokus til Premier League, med laget hans på 13. plass og sju poeng bak lederne.

Han begynner i hvert fall å få troppen real madrid drakt ronaldo tilbake til full styrke, med kun Nathan Akenot i form for turen til Hellas.

«Det er viktig for kvalifiseringen, det er viktig å gjenopprette følelsene våre – de er ikke dårlige – men for å kunne vinne kamper, det er selvfølgelig viktig. Vi kan la denne konkurransen stå til februar, fokusere på andre konkurranser og spesielt Premier League.