manchester city drakt Solskjær har blitt tippet til å legge

manchester city drakt Solskjær har blitt tippet til å legge seg til rekkene sine nok en gang i overgangsvinduet for sommeren, med slike som Jadon Sancho, Harry Kane, Dayot Upamecano og Barcelona-superstjernen Lionel Messi som er på vei til utgangen, blant de som blir koblet til Old Trafford.

Goal har rapportert at Donny van de Beek ser ut til å være førstemann gjennom døren, ettersom United har blitt enige om en avtale på 40 millioner pund ($54 millioner) med Ajax for den talentfulle midtbanespilleren, men Neville begynner å bli frustrert over klubbens mangel på haster i markedet.

Eks-Red Devils-backen mener at hans gamle klubb bør prioritere signeringen av en ny sentral forsvarsspiller, men sier at Solskjær vil trenge minst tre nye tillegg totalt for å begynne å tette gapet til Liverpool og City.

«Manchester United-troppen, slik liverpool drakt med trykk den ser ut i dag, kan ikke utfordre om Premier League-tittelen denne sesongen,» sa Neville til Sky Sports.

«Troppen trengte fire eller fem forbedringer, og den trenger fortsatt fire eller fem forbedringer. Jeg har sagt det i et år, og jeg har til og med nominert posisjonene jeg føler de trenger å forbedre.