ronaldo drakt real madrid Marseille har kommet under

ronaldo drakt real madrid Marseille har kommet under øynene til UEFA da de ikke klarte å overholde tidligere FFP-sanksjoner pålagt klubben av UEFA. Stade Velodrome-laget måtte betale en bot på 2 millioner euro tidligere, og de hadde blitt enige om å ikke overskride et tap på 30 millioner euro denne sesongen mens de holdt en grense på spillerlønninger sammenlignet med den totale inntekten.

Andre Villas-Boas’ side er derfor sannsynligvis nødt til å følge budsjettet nøye når de nærmer seg neste sesong, selv om troppen allerede var ganske sliten da de overgikk forventningene med sin andreplass i Ligue 1 forrige periode.

Villas-Boas brukte bare 23 seniorspillere gjennom hele kampanjen, inkludert veteranen midtbanespiller Luiz Gustavo, som forlot klubben for Fenerbahce i august.

Allerede i sommer har Marseille ronaldo drakt barn blitt truet med tap av en rekke viktige spillere, inkludert den kreative midtbanespilleren Morgan Sanson og midtstopperne Boubacar Kamara og Duje Caleta-Car samt den lovende tenåringen Isaac Lihadji, som sjelden var med forrige sesong pga. kontraktstvist med klubben.