bruno fernandes drakt Den obligatoriske bruken

bruno fernandes drakt Den obligatoriske bruken av Ethereum for alle transaksjoner driver Sorares investeringskomponent, og beviser knappheten til hvert kort ved å koble dem til en underliggende kode og gjøre hvert salg enkelt sporbart på blokkjeden. Det lar i tillegg kort tas inn i fantasy-spill laget av andre selskaper; brukere eier til slutt varene sine, ikke Sorare.

Opptil 100 begrensede utgavekort utstedes for hver enkelt spiller hver sesong, i tillegg til et enkelt unikt kort og ubegrensede vanlige versjoner. Jo sjeldnere elementet er, jo høyere potensiell poengmultiplikator kan spilleren oppnå i nettkonkurranser, og binder dermed fantasien og samlerdynamikken sammen.

Zack Seward, en kryptovalutaekspert som jobber som administrerende redaktør for CoinDesk, forklarte billige fotballdrakter behovet for kryptovaluta med en analogi som er kjent for mange fotballfans: FIFA-videospillserien laget av EA Sports.

«Funksjonaliteten her er å kunne bevise utenfor de inngjerdede hagene til [Sorare] at denne tingen er din som kjøper, og at den har verdi,» sa Seward til Goal.